fbpx

Facadeskilte – gør din facade indbydende og personlig med den rette skilteløsning

 

- Din facade er en enormt vigtig del af din brandidentitet.

 

Ved hjælp af den rette facadeskiltning kan du give kunder, samarbejdspartnere eller andre besøgende et godt førstehåndsindtryk og et klart billede af, hvem og hvad din virksomhed er og kan.

 

Hos Mouritsen Skilte er vi totalleverandør af facadeskilte. Vi gør os udelukkende i individuelt designede løsninger og gør meget ud af at sikre, at vi opnår det rette visuelle udtryk. Vi er både dem, der rent praktisk vækker dine facadeskilte til live og dem, der skaber din grafiske identitet.

 

Vi har landsdækkende service og tilbyder en lang række forskellige løsninger inden for facadeskiltning. Om der er brug for et enkelt facadeskilt, eller der er tale om profilering af et kædekoncept, er vi din pålidelige sparringspartner.

 

Kontakt os for at høre mere om facadeskiltning, eller læs mere om facadeskilte og forskellige skilteløsninger nederst på siden.

 

Scroll ned for at se flere kundecases og indhent tilbud

 

 

KOLDING KOMMUNE

Når du vælger Mouritsen Skilte, kan du være sikker på, at vi er med dig hele vejen. Fra første idé kommer på bordet, til dine facadeskilte er på plads, er vi ved din side. Spørg bare Kolding Kommunes mange institutioner. 

 

Tre gode grunde til, at din facade er vigtig

Skab et godt førstehåndsindtryk

Din facadeskiltning er det første, dine besøgende bliver mødt af. Dine facadeskilte er derfor også i høj grad med til at definere det førstehåndsindtryk, de besøgende danner sig. Med det rette facadeskilt er du godt på vej til at skabe en god relation til den besøgende.

Du får effektiv eksponering

Et facadeskilt er en af de mest effektive former for reklame overhovedet. Et belyst facadeskilt promoverer nemlig din virksomhed 24 timer i døgnet 365 dage om året. Vores facadeskilte har en lang levetid, så du får virkelig smæk for skillingen.

Du undgår forvirring

Dine kunder eller samarbejdspartnere må aldrig have svært ved at finde dig. De må ikke gå forgæves, og de må ikke have svært ved at lokalisere din virksomhed. Med den rette facadeskiltning er du sikker på, at der ikke opstår forvirring, og at du er nem at finde.

DESIGNA KØKKEN

Facadeskiltning er bestemt ikke at kimse ad, og vi tilgår derfor også enhver opgave med den største seriøsitet kombineret med en god portion kreativitet og personligt engagement. Spørg bare Designa.

 

Se flere kundecases

 

faacadeskilte til expedit

Expedit

Expedit beskæftiger sig med kundespecifikke retailløsninger og vi var med som sparringspartner for totalentreprenøren gennem hele byggeprocessen af den nye lagerbygning.

facadeskilte til vonsildhave kvarteret

Vonsildhave Kvarteret

Det private plejehjem Vonsildhave Kvarteret søgte en løsning som skulle være enkel og stilfuld til det nye plejehjemsbyggeri - og det fik de med disse løse facadebogstaver i aluminium.

facadeskilte til xl-byg

XL-BYG

XL-BYG byggede nyt og fik i den forbindelse opsat dette store facadeskilt på den tilhørende bevaringsværdige silo. I et tæt samarbejde med kæden udviklede vi sammen en tidsvarende facadeløsning.

facadeskilte til trescal

Trescal

Trescal opsøgte os, for at få hjælp til at realisere deres nye designkoncept, som skulle implementeres på deres danske hovedsæde. Her arbejdede vi tæt sammen med deres egne designere for at finde de rette materialevalg.

facadeskilte til klipperi kbm

Klipperi KBM

Frisørsalonen opsøgte os længe før den nye salon endnu havde set dagens lys. Vi designede først deres grafiske udtryk og herefter salonens simple facadeløsning med store flotte kvadratiske logoplader i aluminium. Grafikken er printet direkte på pladen efter den nyeste print-teknologi. 

facadeskilte som udhængsskilt

...og så os selv!

Ja, du læste rigtigt! - vi er så stolte over vores kvalitet, at vi gerne skilter med os selv - løsningen her kaldes for et udhængsskilt og kan være en særdeles velegnet løsning ved gågader hvor du har gående trafik. Her ses facadeløsningen ved vores tegnestue.

Har du brug for personlig rådgivning? - ring til os på 71 99 23 05

Indhent uforpligtende tilbud og designforslag

Kontakt os for at høre mere eller for at få et tilbud på facadeskiltning

 

Er du interesseret i nonstop promovering – hele døgnet året rundt? Så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud samt et designforslag til din nye facadeskiltning. Vi skræddersyer din tilbudspris specielt til dig. Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Beskriv her kort din opgave, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
=

Individuel facadeskiltning fra Mouritsen Skilte

 

Hos Mouritsen Skilte får du altid kun facadeskilte designet specifikt til dig og din forretning. Vi finder sammen med dig frem til en individuel løsning, der giver mening i forhold til din brandidentitet. Er denne ikke finjusteret, eller har du ganske enkelt ingen visuel identitet endnu, hjælper vi gerne med denne del.

 

Vi har vores egen tegnestue i Silkeborg, hvor virksomheden har sit udspring. Her arbejder vi hver eneste dag med at indfange essensen af forskellige forretninger og omsætte dette til blandt andet facadeskilte. For os handler det altså om meget mere end at producere skilte i høj kvalitet. Det handler om at forstå dig, din virksomhed og dit koncept, så vi på bedst mulig vis kan skabe facadeskilte og andre skilteløsninger, som indkapsler det centrale i din forretning.

 

Alle vores skilte er selvfølgelig i høj kvalitet, så de kan holde i mange, mange år. Vi producerer selv vores facadeskilte, hvilket er din garanti for, at kvaliteten altid er helt i top. Den rette facadeskiltning sørger for at udbrede dit navn dag ud og dag ind hele året rundt. Derfor er det også særdeles fornuftigt at prioritere at investere i gennemførte facadeskilte.

 

Henvend dig til de rette mennesker med det rette facadeskilt

 

Det er ikke sikkert, du tænker over det til hverdag, men facadeskilte spiller en afgørende rolle i forhold til, hvordan vi hver især opfatter diverse butikker, virksomheder, institutioner og så videre. Et facadeskilt kan ganske enkelt være afgørende for, hvorvidt du for eksempel får kunder i butikken eller ej.

 

Forestiller vi os, at du har to facadeskilte med den samme tekst, men som er udformet på forskellige måder, vil der være væsentlig forskel på, hvilke mennesker de to skilte tiltrækker. For eksempel taler farvestrålende og underfundige skilte mere til nogen, imens stilrene og elegante skilte fanger en anden gruppe.

 

Når der er tale om netop facadeskilte, er det alfa og omega, at skiltene er tilpasset din målgruppe. Netop derfor handler det ikke blot om facadeskiltning, men om at skabe en visuel identitet, som dit kundesegment kan identificere sig med.

 

Hvilken type facadeskilte skal jeg vælge?

 

Der findes mange forskellige former for facadeskilte. Når du skal vælge facadeskilt, skal du blandt andet overveje:

  • facadeskiltets placering.
  • facadens størrelse.
  • om der skal være lys i skiltet eller ej.
  • hvilket signal du ønsker at sende med dit facadeskilt.

 

Hos Mouritsen Skilte kan vi klare alt inden for facadeskilte. Og ja, vi mener alt. Uanset om du mangler et facadeskilt til butikken, institutionen, kontorlokalerne eller noget helt fjerde, kan vi klare den. Vi varetager opgaver for mange forskelligartede kunder, så vi kan helt sikkert også klare din opgave.

 

Vi kan blandt andet klare facadeskilte med logo, facadeskilte med tryk og LED-facadeskilte. Facadeskilte med lys af den ene eller anden art er oplagte at gøre brug af, hvis du gerne vil have eksponering 24 timer i døgnet. Skiltene kan belyses på en række forskellige måder, og i fællesskab finder vi frem til den mest hensigtsmæssige løsning i det konkrete tilfælde.

 

Derfor skal du vælge Mouritsen Skilte, når du skal have facadeskilte

 

Der er mange gode grunde til at vælge Mouritsen Skilte, når der skal styr på facadeskiltningen. Vores jyske ydmyghed forhindrer os i at liste dem alle sammen, men du kan få et udpluk af dem.

 

  • Vi er dygtige grafikere, som kan hjælpe dig med at (videre)udvikle din brandidentitet.
  • Du får altid individuelt designede facadeskilte tilpasset både placeringen og dit koncept.
  • Vi er ved din side, fra du begynder at overveje facadeskiltning, til den færdige løsning foreligger.
  • Vi producerer selv alle vores facadeskilte, og de er naturligvis i højeste kvalitet.

 

Vi er med dig fra start til slut, når du vælger os til at fremstille din facadeskiltning. Det lyder måske som lidt af en floskel, men det passer. Vi vægter den personlige relation og det tætte samarbejde utroligt højt. Du skal derfor heller ikke blot se os som din totalleverandør af facadeskilte, men også som din pålidelige sparringspartner.

 

Vi ønsker at hjælpe dig med at få endnu mere succes – blandt andet igennem gennemført facadeskiltning – og vi er derfor også altid klar til at hjælpe, når du har brug for sparring. Er du interesseret i for eksempel bilreklamer, outdoor annoncering eller digitale skilte, klarer vi også denne del af brandingen.