Opnå maksimal synlighed for din valgkampagne til det kommende Folketingsvalg og Europa-Parlamentsvalg

 

- Stiller du og dit parti op til Folketingsvalget eller Europa-Parlamentsvalget, så er vi klar til at hjælpe dig med at få mest ud af dine reklamekroner!

 

Vi kan tilbyde dig og din kommende valgkampagne en større synlighed, flere visninger og langt mere annoncering for pengene med et levende kampagneforløb via 38 digitale LED skærme opsat i byer over hele landet.

 

Vi giver nu partier og kandidater over hele landet, mulighed for at reservere plads på de af vores skærme, som bedst dækker kandidatens valgkreds. Her kan du komme ud med dit budskab til tusindvis af daglige trafikanter og forbipasserende - og så til en billig pris, så alle kan være med!

 

Scroll ned og se mere

 

Kampagnetilbud

 

Vælg frit det antal skærme, som du ønsker at annoncere på - så giver vi din annonce 180 daglige visninger á 15 sek. i 20 dage fra valget udskrives og til det afholdes.

 

Vi klare desuden den første grafiske produktion og booking helt uden at det skal koste dig ekstra - alt det til en fast kampagnepris pr. skærm.

 

Men skynd dig - pladserne er kun begrænsede!

Kun 2.500,-

(Prisen er angivet inkl. moms og pr. skærm.)

 

Betalingsbetingelser:  Du afregnes halvdelen af det samlede beløb forud ved reservation, som sikkerhed for at reklamepladsen er din når valget udskrives. Du afregnes så først den sidste halvdel, når valget er udskrevet.

Hvor er de placeret?

 

Vi har fordelt vores skærme over hele landet og dækker de fleste større danske byer. Du kan her downloade en placeringsoversigt, hvor du kan se og læse mere om de konkrete skærme.

 

Download placeringsoversigt med alle skærme

 

Vi har skærme i disse byer: Frederiksberg, København, Hillerød, Slagelse, Holbæk, Odense, Aarhus, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Randers, Esbjerg, Hjørring, Viborg, Holstebro og Ringkøbing.

 

Sådan ser de ud - de fleste af vores digitale skilte er opsat som reklameskærme i bredformat, og så har vi placeret dem strategisk på gavle ved trafikale knudepunkter i de større danske byer.