Outdoor annoncering med dit budskab til en billig pris, hvor alle kan være med - også dig!

- Øg din synlighed der hvor dine kunder færdes

 

Vi tilbyder outdoor annoncering for virksomheder, foreninger og institutioner på flere digitale skilte med levende digitale reklamer i bybilledet.

 

Øg kendskabet til din virksomhed og få dit budskab ud til tusindvis af trafikanter dagligt. Vi tilbyder lysreklamer og digital annoncering for ethvert budget og formål.

 

Scroll ned for at se priser og placeringer

 

Hvad koster det?

Vi har gjort konceptet så enkelt, at her kan alle kan være med! Du vælger antal dage og antal skærme til en fast pris med 120 visninger á 15 sek. dagligt pr. skærm. Vi har desuden inkluderet den første grafiske produktion og booking i priserne.

 

Hvis du efterfølgende ønsker din booking ændret med en ny annonce, så koster det et beskedent håndteringsgebyr på 580,- + en evt. ny grafisk produktion.

 

Alle priserne er angivet ekskl. moms.

 

Hvor er de placeret?

 

Vi har placeret vores skærme strategisk ved udvalgte indfaldsveje og trafikknudepunkter i Silkeborg. Du kan herunder læse mere om placeringerne. 

 

 

Christian 8.s Vej - I Silkeborgs bymidte finder du denne skærm opsat i bredformat på en gavl ved midtbyens mest trafikerede kryds, hvor bilerne holder i kø flere gange dagligt.

 

Trafiktal: 18.505 biler i døgnet

(Kilde: Silkeborg Kommune)

 

Østergade-krydset - I Silkeborgs bymidte finder du denne skærm opsat i bredformat på en gavl ved midtbyens mest trafikerede kryds, hvor bilerne holder i kø flere gange dagligt.

 

Trafiktal: 13.000 biler i døgnet

(Kilde: Silkeborg Kommune)

 

Nørreskov Bakke - I det nordlige Silkeborg finder du denne skærm opsat i bredformat ved en af byens mest trafikerede rundkørsler, hvor bilerne holder i kø flere gange dagligt.

 

Trafiktal: 19.203 biler i døgnet

(Kilde: Silkeborg Kommune)

 

Virklund Centeret I det sydlige Silkeborg finder du denne skærm opsat i højformat ved en af byens mest trafikerede indfaldsveje, hvor mange bilister passerer dagligt.

 

Trafiktal: 14.351 biler i døgnet

(Kilde: Silkeborg Kommune)

Landsdækkende annoncering?

 

Vi tilbyder også landsdækkende outdoor annoncering på digitale skilte opsat i byer over hele landet. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på landsdækkende annoncering.

 

Du kan her downloade den landsdækkende placeringsoversigt.

Book her din kampagne

Beskriv her de valgte skærme.
Beskriv her de budskaber som din annonce skal indeholde - så hører du fra vores grafiske team hurtigst muligt.
Skriv her den dato, hvorfra kampagnen skal starte.
Skriv her den dato, hvortil kampagnen skal afslutte.