Nye forholdsregler - Coronavirus (COVID-19)

 

Vi følger og tager situationen omkring coronavirus meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at vi passer godt på hinanden og tager alle de hensyn vi kan, for at forhindre yderligere smittespredning og forsat holde gang i samfundshjulene.

 

Vi indfører derfor nu en række nye tiltag på eget initiativ, som sættes i værk for at minimere risikoen for at medarbejdere, såvel som kunder skulle blive sat i karantæne. Vi forventer ikke at virus-udbruddet på nuværende tidspunkt vil få afgørende betydning for hverken vores produktionskapacitet eller drift i al almindelighed.

 

De tre hensyn:

 

  • Vi fraråder nu alle at møde fysisk op på vores tegnestue, men i stedet rette henvendelse pr. mail, telefon eller via videoopkald – på den måde minimere vi risikoen for at bidrage til yderligere smittespredning.

 

  • Vi vil så vidt det er muligt afholde alle møder via videoopkald, for at undgå at udsætte nye kunder og samarbejdspartnere for yderligere smittespredning – langt de fleste opgaver kan forsat løses digitalt, også uden fysisk kontakt.

 

  • Vores montører vil forsat bruge deres sunde fornuft og naturligvis følge sundhedsstyrelsens anbefalinger om at holde sig på fornuftig afstand, og undgå unødvendig fysisk kontakt når de befinder sig i marken.