Outdoor annoncering i det offentlige rum med digitale storskærme

- Styrk dit brand eller gør opmærksom på et event uden at blive ruineret. Vi giver de gamle mediehuse baghjul med flere daglige seere og en langt lavere kontaktpris, hvor alle kan være med.

 

Slut med store reklameudgifter, et stærkt og velkendt brand skal være en mulighed for alle uanset budgettets størrelse og virksomhedens branche. Styrk dit brand og skab et endnu større kendskab til din virksomhed, jeres produkter eller de services, som i leverer.

 

Scroll ned og book nemt dit næste annonceringsforløb, så kontakter vores grafiske team dig hurtigst muligt for at få udfærdiget dit nye reklamespot.

 

Scroll ned for at se priser og placeringer

 

Hvor er de placeret?

 

Alle skærme er placeret strategisk ved udvalgte indfaldsveje og trafikknudepunkter i 18 større danske byer. Flere af skærmene er opsat i samarbejde med vores partnernetværk. Klik på den relevante by og se de opsatte skærme.

 

Hvad koster det?

 

Vi har gjort konceptet så enkelt, at her kan alle kan være med! Du vælger antal dage og antal skærme til en fast pris med 120 visninger á 15 sek. dagligt pr. skærm. Vi har desuden inkluderet den første grafiske produktion og booking i priserne.

 

Hvis du efterfølgende ønsker din booking ændret med en ny annonce, så koster det et beskedent håndteringsgebyr på 580,- + en evt. ny grafisk produktion.

 

Alle priserne er angivet ekskl. moms.

 

Har du en ledig gavl?

 

Vi er løbende på udkig efter gode placeringer til nye skærme, så brænder du inde med en rigtig god placering med høje trafiktal, så hører vi gerne fra dig.

 

Book her din kampagne

Skriv her de valgte skærme og deres placering
* Bruges kun hvis du selv vil designe din annonce
Skriv her den dato, hvorfra kampagnen skal starte.
Skriv her den dato, hvortil kampagnen skal afslutte.
Her kan du indtaste rabatkode